ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GTO dünyaya Gaziantep ve Türkiye'yi tanıttı

GTO dünyaya Gaziantep ve Türkiye'yi tanıttı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Mısır'da yapılan Akdeniz Ülkeleri Turizm Yazarları ve Gazetecileri Genel Kurulu’nda Gaziantep Ticaret Odası'nın Gaziantep ve Türkiye'yi tanıtıcı çalışmaları büyük ilgi gördü. Kongre çerçevesinde açılan gıda sergisinde yer alan Gaziantep ürünleri büy
Mısır'da yapılan Akdeniz Ülkeleri Turizm Yazarları ve Gazetecileri Genel Kurulu’nda Gaziantep Ticaret Odası'nın Gaziantep ve Türkiye'yi tanıtıcı çalışmaları büyük ilgi gördü. Kongre çerçevesinde açılan gıda sergisinde yer alan Gaziantep ürünleri büyük ilgi gördü. Akdeniz ülkeleri Turizm Yazarları Derneği'nin 10. Yıl Kongresi'ne 14 ülke, Türkiye'den 250'nin üzerinde temsilci katıldı.
Türkiye’den kongreye Özcan Sandıkçıoğlu başkanlığındaki 20 kişilik delegasyon da katılırken, GTO da tanıtım faaliyetlerinde bulundu. Gaziantep Ticaret Odası'nın gıda standı başta Mısırlı yetkililer olmak üzere tüm katılımcılardan büyük ilgi gördü. Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreteri Mesut Ölçal, GTO’nun son yıllarda ülkemiz ve Gaziantep'in yurtdışında tanıtımına büyük önem verdiğini belirterek, bu bakımdan Mısır'da yapılan kongrede Gaziantep'in tanıtımı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Diğer taraftan Mısır yetkilileri ile yapılan görüşmelerde Gaziantep ile mısır arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi bakımından önemli mesafeler alındı diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *