ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güler: “1996 Huzur ve barış getirsin”

Güler: “1996 Huzur ve barış getirsin”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Vali Muammer Güler, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada,
Vali Muammer Güler, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, 1996’nın ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.
İlimizdeki huzur ve güven ortamının 1996 yılında da devam etmesini temenni eden Vali Güler, insanları sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışı sayesinde daha huzurlu günlere ulaşacaklarını belirtirken, “Özellikle eğitim, sağlık ve diğer alanlara katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi. Güler yeni yıl mesajına şöyle devam etti:
“Bu vesile ile 1995 yılında terörle mücadelede hayatını kaybeden bütün şehitlerimi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum. Dünyanın birçok yerinde soydaşlarımıza ve din kardeşlerimize uygulanan insanlık ayıbının sona ermesi hususundaki umudumu bir kez daha dile getiriyorum” şeklinde konuştu.
Doğan: “Belirsizlik biran önce giderilmeli”
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, yeni yıl mesajında ülkedeki siyasi belirsizliğin biran önce giderilmesini diledi. Doğan, “Türkiye genel seçiminden yeni çıktı. Şuanda siyasi bir belirsizlik söz konusu. Bu belirsizliğin biran önce giderilmesini diledi. Doğan, “Türkiye genel seçimden yeni çıktı. Şuanda siyasi bir belirsizlik söz konusu. Bu belirsizliğin biran önce giderilmesi dileğiyle sağlık, mutluluk ve başarının olduğu, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği bir yıl dilerim” diye konuştu.
Yaklaşık yedi yıldan beri Gaziantep’e hizmet ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, yaşanabilir bir Gaziantep yaratmaya çalıştıklarını belirterek şöyle dedi:
“1989 yılından buyana devam eden hizmetlerimizin yanı sıra içme suyu şebekesini yenileme ve yeni yerleşim alanlarına şebeke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımız bitmek üzere, yağmur suyu şebeke yapımı süratle devam ediyor. GATEM’de ve çevresinde esnaf siteleri süratle yükseliyor. Açtığımız genişlettiğimiz yollarla, oto parklarla ve kavşak düzenlemeleriyle şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlattık.
Çöçelli İçme Suyu Projesi, Hafif Raylı Toplu Taşıma ve Metro, Anfi Tiyatro, Kentsel Terminal ve Çevre yolları projelerinin 1996 yılı içerisinde başlatılacağı dileğiyle tüm Gaziantep’lilerin yeni yılını kutluyorum.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *