ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güler: “Büyük kayıp”

Güler: “Büyük kayıp”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.23
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.23
Vali Muammer Güler, Milletvekili İncetahtacı’nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirtirken, Gaziantep ve Türkiye için çok büyük kayıp dedi.
Vali Muammer Güler, Milletvekili İncetahtacı’nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirtirken, Gaziantep ve Türkiye için çok büyük kayıp dedi. Vali Muammer Güler, Milletvekili İncetahtacı’nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirtirken, Gaziantep ve Türkiye için çok büyük bir kayıp dedi. İncetahtacı’nın meclisteki başarılı çalışmalarıyla dikkati çektiğini ifade eden Vali Güler, Bedri Bey çalışkan, dürüst, namuslu, bilgili, Türkiye ve Gaziantep'in meselelerine hakim biriydi. Çok önemli komisyonlarda görev aldı. Kendisi ile son derece nezaket içerisinde çalıştık. Gerek partisinin iktidarda gerekse de muhalefette olduğu dönemlerde sürekli vilayetin çalışmalarını destekleyici çaba içerisindeydi. Acımız büyüktür diye konuştu.
Kocaman: “Basınla iyi bir diyaloğu vardı”
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman da İncetahtacı’nın ölümü üzerine yaptığı açıklamada siyasi üslubu, nezaketi ve hoşgörüsü ile beğendiğimiz, takdir ettiğimiz Bedri İncetahtacı’nın ani ölümü basın camiasında da büyük üzüntüyle karşılandı dedi. İncetahtacı’nın basın siyaset ilişkilerine önem veren, saygılı ve dürüst kişiliği ile Gaziantep siyasetinde de önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Kocaman iki dönemdir Gaziantep’i TBMM'de temsil eden İncetahtacı, ülkesine ve insanlara hizmet etmek için göstereceği çabası ile Gaziantepliler kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de her zaman takdir görüyordu. Kaybı telafisi çok zor bir durumdur şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *