ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güler’den çifte kutlama

Güler’den çifte kutlama
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
Gaziantep Valisi Muammer Güler, dün iki mutlu günü bir arada kutladı.
Gaziantep Valisi Muammer Güler, dün iki mutlu günü bir arada kutladı.
Güler 47 yaşına basmanın mutluluğunu huzurevinde kalan yaşlılarla birlikte kutlarken, daha sonra Türki Cumhuriyetlerden gelen öğrencilerin düzenlediği Nevruz kutlamalarına katıldı, halay çekti.
Yaşlılar Haftası nedeniyle Gaziantep Huzurevi’nde kalan yaşlılara Turkuaz Restorant’ta bir yemek veren Vali Muammer Güler, yaşlılarla birlikte yemek yedikten sonra, sırada doğum günü kutlamasına geldi. Doğum günü pastasını kendi elleri ile kesen Vali Güler, yaşlılara servis yaptı.
Yaşlılar haftası ile doğum günü pastasını kendi elleri ile kesen Vali Güler, yaşlılara servis yaptı.
Yaşlılar Haftası ile doğum gününü bir arada kutlayan Güler, daha sonra Türki Cumhuriyetlerden ülkemize gelen öğrencilerin Nevruz kutlamalarına katıldı. Güler öğrencilerin hazırladığı kutlama programını dikkatlice izlerken, daha sonra onlarla da çiftetelli oynadı ve halay çekti.

“Bayramları bir arada kutluyorum”
Yeşilay Haftası, Nevruz ve doğum gününün aynı tarihe rastlamasını, iyi bir tesadüf olarak değerlendiren Vali Muammer Güler “Bir anlamda bayramları bir arada kutluyorum. Benim için büyük mutluluk. Yaşlılara sahip çıkmak gerek. Eğer biz yaşlılara sahip çıkmazsak, çocuklarımız da bize sahip çıkmaz. Ayrıca bütün vatandaşların Nevruz Bayramını kutluyorum. Nevruz, resmi olmayan geleneksel bayramımızdır.Nevruz’un içeriğine uygun olarak, şemlik havası içerisinde kutlanması gerekir” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *