ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Herkesi ağlattı

Herkesi ağlattı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.23
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.23
Fazilet Partisi Gaziantep Milletvekili Bedri İncetahtacı dün sabah Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İncetahtacı kendi kullandığı 33 DA 111 plakalı otomobili ile Almanya'nın Köln kentine hareket etmek üzere Esenboğa Havalimanı'na
Fazilet Partisi Gaziantep Milletvekili Bedri İncetahtacı dün sabah Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İncetahtacı kendi kullandığı 33 DA 111 plakalı otomobili ile Almanya'nın Köln kentine hareket etmek üzere Esenboğa Havalimanı'na giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptı. İncetahtacı olay yerinde yaşamını yitirdi.
Ilımlı ve dürüst kişiliği ile Gaziantep'te ülke sorunları ile ilgili yaptığı çalışmalarla bilinen Gaziantep Milletvekili Bedri İncetahtacı’nın genç yaşta ölümü Gaziantepliler arasında büyük üzüntü yarattı. İncetahtacı’nın ölümü üzerine Fazilet Partisi İl Binası dün vatandaşların akınına uğradı. TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut, Gaziantep Milletvekili Belediye İncetahtacı’nın ölümü nedeniyle Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ile eşi Raaf İncetahtacı’ya birer başsağlığı mesajı gönderdi.
Akbulut, mesajında şöyle dedi: “Değerli insan Gaziantep Milletvekili Mehmet Bedri İncetahtacı’nın elim bir trafik kazası sonucu vefat etmesinden derin acı ve üzüntü duydum. Sayın İncetahtacı çalışkanlığı ve hizmet aşkıyla dolu çalışmaları ile ön plana çıkmış genç bir parlamenterdi. Genç yaşta Refah Partisi İl Başkanlığı görevine getirilen, 1995 seçimlerinde milletvekili seçilen Bedri İncetahtacı’nın cenazesi bu sabah özel uçakla Gaziantep'e getiriliyor. Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Refah Partisi'nin yasaklı Genel Başkanı Necmettin Erbakan ve çok sayıda milletvekili de cenaze törenine katılacak.
İncetahtacı’nın bugün öğle namazına müteakip Ulu Cami’den kaldırılacak olan cenaze törenine Fazilet Partisi üst düzey yöneticilerinin yanında 100 kadar milletvekilinin de katılması bekleniyor. Cenaze Asri Mezarlık’ta defnedildikten sonra Fazilet Partisi İl Binası’nda taziyeler kabul edilecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *