ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz”

“Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.55
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.55
DSP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Hasan Doğan, seçimi kazanması halinde belediye hizmetini vatandaşın ayağına getirmek için çeşitli semtlerde hizmet birimleri kuracağını söyledi
 DSP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Hasan Doğan, seçimi kazanması halinde belediye hizmetini vatandaşın ayağına getirmek için çeşitli semtlerde hizmet birimleri kuracağını söyledi. İlçe halkının en büyük sorunlarından birinin sağlıkla ilgili olduğuna dikkat çeken Hasan Doğan, belediye klinikleri ve bu sorunun çözümüne katkıda bulunacağını bildirdi. Doğan, “Koruyucu hekimlik hizmetlerine ağırlık vereceğiz. Uzun vadede ise Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak Belediye Hastanesi yapacağız” dedi.
Konut sorunun çözümü konusunda belediyenin yapıma katılmasından yana olduğunu vurgulayan Doğan, “Kenar semtlerde vatandaşın evini zor şartlar altında yaptığını biliyoruz. Bu nedenle de belediyenin vatandaşa ev yaptırırken destek olmasını, katkıda bulunmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini açıklayan Doğan söyle devam etti: “Eğer göreve gelirsem, insan ilişkilerine büyük önem vereceğim. Vatandaşın küçük bir işini yapmak için belediyeye gelmesine gerek kalmayacak. Bu amaçla belediyeye bağlı çeşitli semtlerde hizmet birimleri kuracağız. Böylece vatandaş mahallesinde veya komşu mahalledeki hizmet birimine gelerek vergisini ödeyecek veya şikâyeti varsa bildirilecek. Kapımız herkese açık olacak.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *