ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İlbaylı: “Yakıştıramadım”

İlbaylı: “Yakıştıramadım”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
DYP Eski İl 2. Başkanı Cengiz İlbaylı, Milletvekili Aday Adayı İbrahim Konukoğlu’nun, kendisi hakkındaki açıklamalarına,
DYP Eski İl 2. Başkanı Cengiz İlbaylı, Milletvekili Aday Adayı İbrahim Konukoğlu’nun, kendisi hakkındaki açıklamalarına, “Ben kendisinin görevi ile ilgili açıklamalarda bulundum. Kendisi ise bana hakaret etmiş bunu yakıştıramadım” diye konuştu. DYP Eski İl Başkanı İbrahim Konukoğl’nun kendisinin için, “Alçakça beyanla şahsıma hakaret etmiş” dediğini hatırlatan Cengiz İlbaylı, “Ben o kelimeyi kullanmak istemiyorum. Benim kendisinin şahsı ile bir sorunum yok. Görev yapmadığı konusunda eleştirmiştim. Kendisi ise hakaret etmiş. Ben cevap olarak, insanlar tezgâhlarında ne varsa onu satarlar diyorum” diye açıklamada bulundu. İlbaylı, sahte delege yazdığı şeklindeki suçlamalara ise şöyle yanıt verdi: “Ben sahte delege yazdım ama o delege de İbrahim Konukoğlu idi. İlçe başkanı olduğum dönemde, İbrahim Konukoğlu’nun partiye kaydı yoktu. Ancak ben il başkanlığı yapan birisinin delege olması gerektiğini düşünerek, Genel Merkeze faks çektim ve Konukoğlu’nun delegeliğini onaylattım. Herhalde sahte delege yazdı derken bunu anlatmak istiyor.”
İlbaylı, Konukoğlu’nun, “Biz kendisini yönetimden düşürdük. Ondan sonra istifa ettiği ve hezeyan içinde etrafa çamur atmaya başladı” şeklindeki sözleri ile ilgili olarak da, “Tüzüğe göre, toplantı tarihinin bana İmza karşılığı bildirilmesi gerekir. Benim de İmza karşılığı bildirilen üç toplantıya katılmama gibi bir durumum söz konusu değil. Ancak, benden habersiz toplantı yapmış olabilirler” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *