ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İncioğlu Ailesi beklemede

İncioğlu Ailesi beklemede
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
AP’li eski parlamenter İmam Hüseyin İncioğlu, kendisi ve oğlu Kemal İncioğlu’nun DYP’den istifa ederek CHP’ye geçecekler
AP’li eski parlamenter İmam Hüseyin İncioğlu, kendisi ve oğlu Kemal İncioğlu’nun DYP’den istifa ederek CHP’ye geçecekleri yolundaki iddiaları yalanladı. İncioğlu, DYP’den istifa ederek bağımsız milletvekili adayı olan Şıh Mehmet Özkaya’yı destekleyeceklerini söyledi.
Halen DYP’de kayıtlı olan İmam Hüseyin İncioğlu, DYP’nin Gaziantep’te yaptığı milletvekilliği sıralamasının yanlış olduğunu bu nedenle de Gaziantep’te büyük oy kaybına uğrayacağını belirtti. Yıllardır partiye hizmet eden bir aile olarak oğlu Kemal İncioğlu’nun ilk sıradan gösterilmesi gerektiğini savunan İncioğlu, şunları söyledi:
“DYP bu liste ile başarılı olmaz”
“Yanlış yapılmaması için Genel Merkezle defalarca görüştük. Fakat düzeltilmedi. Yanlış bir sıralama yapıldı. Partiye yıllardır emeği geçen insanlar liste sonlarında ya da liste dışında bırakıldı. Bu çok ayıp! Ben ömrümü bu partiye vermiş birisi olarak bu yanlışlığı içime sindiremiyorum. Bu kadar da olmaz. Kemal İncioğlu’nun birinci sıradan aday gösterilmesi için Gaziantepli delege ve partili muhtarlar ile ayrıca işadamlarında 2-3 bin imzalı faks geçildi dilekçeler gönderildi ama Genel Merkez bunu değerlendirmedi. Olmaz böyle şey. O zaman ben kalkıp bu partiye nasıl oy verin diye etrafımdaki insanları ikna edeceğim. Bu liste ile DYP Gaziantep’te hiçbir şey yapamaz”
“CHP’ye gitmiyoruz”
İmam Hüseyin İncioğlu, oğlu Kemal İncioğlu’nun adaylıktan çekilmesinden sonra, “İncioğulları CHP’ye geçiyor şeklindeki haberleri de yalanlayarak konuşmasına şöyle devam etti:
Halen DYP’deyiz istifa falan etmedik. Fakat bağımsız adayı destekleyeceğiz. Bu da en doğal hakkımız. Celal Doğan, bana geçmiş olsuna geldi. Bazıları kalkıp İncioğlu CHP’ye geçiyor dedi, yok böyle bir şey.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *