ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İsrail Gazetesi’nden, SANKO Tıp Merkezi’ne övgü

İsrail Gazetesi’nden, SANKO Tıp Merkezi’ne övgü
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
İsrail'de çekilen bir fotoğraf İsrail'in en fazla satan gazetesinde yarım sayfa büyüklüğünde yayınlandı. Fotoğrafta Sani Konukoğlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op. Dr. Asım Güzelbey eli havada ve enkaz altından kurtarılan İsrail'i çocukla Sanko Tıp Merkezi'ni
İsrail'de çekilen bir fotoğraf İsrail'in en fazla satan gazetesinde yarım sayfa büyüklüğünde yayınlandı. Fotoğrafta Sani Konukoğlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op. Dr. Asım Güzelbey eli havada ve enkaz altından kurtarılan İsrail'i çocukla Sanko Tıp Merkezi'nin diğer sağlık görevlileri görülüyor.
Yalova Çınarcık’ta ekibiyle birlikte çalışan Sani Konukoğlu Tıp Merkezi'nin Kurtarma ekibine İsrail'den övgüler yağıyor. Konukoğlu Tıp Merkezi'nin Genel Müdürlüğü Op. Dr. Asım Güzelbey başkanlığındaki ekibi depremde İsrail'den gelen kurtarma ekibinin enkaz altından çıkardığı yaralılara ilk müdahaleyi yapmış ve hayata dönmelerini sağlamıştı.
İsrail gazeteleri sayfalarının büyük bir bölümünü deprem felaketinden yer ayırırken, Sani Konukoğlu Tıp Merkezi heyetinden de övgüyle bahsediyorlar. Özellikle enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki bir kız çocuğunun Sani Konukoğlu Tıp Merkezi'nin Genel Müdürü Op. Dr. Asım Güzelbey tarafından uçakla İsrail'e götürülmesine, gazeteler geniş yer ayırdı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *