ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Israrcı olmayın

Israrcı olmayın
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
Vali ve belediye başkanlarının hemen her tören, toplantı ve açılışa çağrılmaması, bu konuda ısrarcı olunmaması
Vali ve belediye başkanlarının hemen her tören, toplantı ve açılışa çağrılmaması, bu konuda ısrarcı olunmaması ile ilgili gazetemizin sürdürdüğü yayınlar Vali Muammer güler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’dan destek gördü.
Yetkililer, kamu yararına olan ve ülke ekonomisi için büyük önem taşıyan kurumlarla ilgili toplantılara katılmanın da bir görev olduğunu ifade ederken, ancak küçük bir mağaza, lokanta veya marketin açılışına katılmaları için ısrar edilmemesini istiyorlar.

Vali, belediye başkanları, vali yardımcıları, defterdar ve il müdürlerinin hemen her açılış, toplantı vb katılmasının sakıncalı olduğuna dikkat çekilirken, kamu görevlilerinin her törene katılmamasının kesinlikle bir tenezzül etmeme ve küçümseme şeklinde değerlendirilmemesi gerektiğini vurgulandı. “Vatandaş bir davette bulunurken, Vali, belediye başkanları veya diğer kamu görevlileri benim davetime katılarak kaybedeceği birkaç saatlik zaman, bana ve şehrime hizmet yaparak geçirmeli şeklinde düşünmeli” diye konuşuldu.
“”Güler: “Kamu yararı taşıyan açılış ve toplantıları tercih ediyorum”

Vali Muammer Güler, gazetemizde yayınlanan haberle önemli bir konuya dikkat çekildiğini belirtirken, “Öncelikle teşekkür ediyorum, çok isabetli bir konuya değindiniz. Ben daha çok kamu yararına değindiniz. Ben daha çok kamu yararına olan kurum ve kuruluşlarla ilgili törenlere, ayrıca meslek teşekkürleri ile ilgili toplantılara katılmaya özen gösteriyorum. Diğer özel açılış ve davetlere işlerin aksamaması için istirahat zamanımda katılıyorum” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *