ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

istasyonlar Haziran’a kaldı

istasyonlar Haziran’a kaldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin gündeminde bulunan akaryakıt istasyonları tadilatı dün de görüşülemedi.
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin gündeminde bulunan akaryakıt istasyonları tadilatı dün de görüşülemedi. Tadilatların görüşülmesi Haziran ayında yapılacak olan meclis toplantısına kaldı.
Mehmet Bozgeyik başkanlığında yapılan Şehitkamil Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda Girne, Çıksorut ve Karaoğlan Mahallelerinin ıslahı teklifi oybirliği ile kabul edildi. Başbakan Bozgeyik, “Bu mahalleler kaçak yapılaşmanın en fazla görüldüğü yerler”.

Mehmet Bozgeyik, bir ıslah planı hazırlayıp, bunun meclise getireceğiz. Islah çalışmaları tamamlanınca da oradaki vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz” diye konuştu.
Uzun süredir kamuoyunun gündemi teşkil eden akaryakıt istasyonları ile ilgili gündem maddeleri ise, komisyon raporlarının hazır olmadığı gerekçesiyle yine ertelendi. Diğer taraftan ilçedeki cami ihtiyacının toplu olarak belirlenmesi için, oluşturulan komisyon çalışmaları hakkında da bilgi verilirken şu ana kadar yapılan çalışmalarda 11 cami ihtiyacının tespit edildiği çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *