ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kaçakçılar suçüstü yakalandı

Kaçakçılar suçüstü yakalandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nün bir ihbarı değerlendirmesi sonucu çaydan telefona kadar çeşitli gümrük kaçağı mal ele geçirildi. Alınan bilgiye göre Mustafa Uzunoğlu isimli bir şahsın Turan Emeksiz Mahallesi 6 nolu sokak 114 numarad
Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nün bir ihbarı değerlendirmesi sonucu çaydan telefona kadar çeşitli gümrük kaçağı mal ele geçirildi. Alınan bilgiye göre Mustafa Uzunoğlu isimli bir şahsın Turan Emeksiz Mahallesi 6 nolu sokak 114 numaradaki eve kaçak mal indireceğinin bildirilmesi üzerine Mali Şube Müdürlüğü görevlileri söz konusu evin çevresinde tedbir alarak beklemeye başladı.
Bir süre sonra 31 PA 500 23 plakalı Dodge marka AS 900 kırmızı renkli kamyon gelerek evin önünde durdu ve araçta bulunan kolileri depoya taşınmaya başlandı. Görevlilerce suçüstü düzenlenen operasyonda Mustafa Uzunoğulları, Ömer Uzunoğulları, Reşit Uzunoğulları, Mehmet Budak Hacıbeyli, Ali Gül, Mehmet Yıldız yakalandı.
Kamyondan indirilmeye başlanılan, kolileri ve sandıklar kontrol edildiğinde kolilerin içerisinde telefon makinaları sandıkların içerisinde de çay olduğu tespit edildi. Mustafa Uzunoğlu’na ait olduğu tespit edilen 112 sandıkta, toplam 4752 kilo çay, yabancı menşeili 12 koli içerisinde kompakt disk, 83 adet koli İçinde toplam 550 adet çeşitli marka ve model telefon 91 adet paketsiz çeşitli marka ve model telefon makinası, 15 adet Işıldak, 10 adet hoparlör, 26 adet termos, 2 mini elektrik süpürgesi ele geçirirdi. Ele geçirilen mallara Mali Şube Müdürlüğü görevlilerince el konulurken, yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülmek üzere Mali Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan şahıslar kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırarak hakaret ettiler. Görevliler, şahısları arabalara güçlükle bildirebildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *