ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kadınlar Günü’nde toplu nikah

Kadınlar Günü’nde toplu nikah
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Türk Kadınını Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde
Türk Kadınını Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde evli oldukları halde resmi nikahları bulunmayan 36 çift için toplu nikah töreni düzenledi.
Nikah kıydıran çiftlerden bazılarının 5-6 çocuklu oldukları görüldü. Tören sonunda yapılan çekişte bir çift, Arslan’dan bir haftalık balayı kazandı.

Belediye Nikah Salonu’nda yapılan toplu nikah törenine Vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hayri Tütüncüler, Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz ve nikahı kıyılan çiftlerin yakınları katıldı.
Türk Kadınını Tanıtma Ve Güçlendirme Vakfı Başkanı Süleyman Tahaoğlu, yılda sadece bir günün Kadınlar Günü olarak kutlanmaması gerektiğini belirtirken, resmi nikah kıydırmanın vatandaş olmanın birinci şartlarından olduğunu ifade etti.

Birçok evli çiftin nikah töreni ilginç görüntülere sahne oldu. 5-6 çocuklu çiftlere Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, “Evlenmek istiyor musunuz?” diye sorunca, salonda bulunanlar kahkaha attılar. Nikah töreni sonunda ise çiftler arasında yapılan balayı çekilişini 16 yıllık evli Mehmet Ülkü-Şenel Yıldız çifti kazandı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *