ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kadınların Pazar mücadelesi

Kadınların Pazar mücadelesi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.30
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.30
Gaziantep’te turizm sektörü, organizasyon faaliyetleri e seyahat acenteleri kadınların tekelinde..
Gaziantep’te turizm sektörü, organizasyon faaliyetleri e seyahat acenteleri kadınların tekelinde..
Son yıllarda birbiri ardına açılan turizm şirketleri, seyahat acenteleri ve organizasyon kuruluşlarının başında son derece hırslı, başarılı ve entelektüel kadınların bulunmasına neden oluyor.
Sektöre büyük bir hızla giren ve canlılık kazandıran her biri birbirinden şöhretli kadınlar kendi işlerinin yöneticileri olarak en iyi olabilmenin mücadelesini veriyorlar.

Arslan ve Ayıntap arasındaki rekabete yeni ortaklar geldi
Gaziantep2te ilk kurulan turizm ve seyahat acentesi olan Arslan ile daha sonra faaliyete başlayan Ayıntap Turizm Limited Şirketi arasında yıllardan beri gizli gizli süren rekabet, Arsan Genel Müdürü Ayşenur Arun ile Ayıntap Turizm Genel Müdürü Ayten Gören Genç’in daha fazla başarılı olma hırsının bir sonucu.

Kantara rekabetin dışında kalmak istiyor
Piyasaya üçüncü olarak giren Gülseren Sözmen, bir yandan sektörde kendine iyi bir yer edinme mücadelesi sürdürürken, daha çok tutarla ilgilenmeyi ve bu gizli kadınlar kavgasına bulaşmamayı tercih ettiğini ifade ediyor. Gizli rekabet mücadelesi zaman zaman gazete ilanlarında kendini belli ediyor. Rakip Seyahat acentesinin ilan veya reklamını gören hanımlarsan biri, hemen kendi şirketinin de gazete sütunlarında yer alması için kıları sıvıyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *