ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Karakullukçu, “Türkiye’de kriz ortamı var”

Karakullukçu, “Türkiye’de kriz ortamı var”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
Eczacılar Odası Başkanı İrfan Karakullukçu, Türkiye’deki kriz ortamından etkilenen mesleklerden biri de eczacılık olduğunu bu nedenle, ülkeyi kriz ortamından kurtaracak kişilerin seçilmesi yolunda gayret gösterdiklerini belirtti
Eczacılar Odası Başkanı İrfan Karakullukçu, Türkiye’deki kriz ortamından etkilenen mesleklerden biri de eczacılık olduğunu bu nedenle, ülkeyi kriz ortamından kurtaracak kişilerin seçilmesi yolunda gayret gösterdiklerini belirtti.
“Sorunları bilen sol partiler iktidar olmalı”
İnsanlar korkak ve ürkek olduğu için yatırım yapmıyor, para harcamıyor. Bu nedenle doğal olarak sağlığından da ilaçtan da kısıyor. Ya da daha iyisi ve pahalısı yerine daha ucuzunu tercih etme yoluna gidiyor. Birçok kişi de küçük sağlık sorunlarını erteliyor. Ancak çok acil, çok önemli rahatsızlıklarını çözmeye çalışıyor. Ufak tefeği şu anda rafa kaldırıyor. Bu da genel olarak bir süredir bizim sektörümüzü çok ciddi bir şekilde etkiliyor” dedi. Karakullukçu, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, ülkenin sorunlarını bilen sol güçlerin, iktidar olması gerektiğini belirtirken, “Türk Eczacılar birliği ile birlikte bizim bir genel yaklaşımımız var. Bu söylediklerimiz en son Gaziantep’te kurulan demokrasi kurultayında dile getirildi.
Dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanmış, insanların siyaset yapmasını istiyoruz. Bu ilkelerle hareket edip, hakikaten bu ülkenin sorunlarını bilen, toplumun içinden çıkmış, insanların iş başında olmasından yanayız. Bunun için demokrasi kurultayına destek veriyoruz. ABD’nin başına geçtiği Ulusal Güçler Birliği’ne destek veriyoruz.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *