ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Kavga etmeyeceğim”

“Kavga etmeyeceğim”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
Anap'ın Büyükşehir Adayı Şerif Başkülekçi, seçim stratejisini açıkladı: “Kimseyle uğraşmayacağım ve tartışmayacağım. Tar
Anap'ın Büyükşehir Adayı Şerif Başkülekçi, seçim stratejisini açıkladı: “Kimseyle uğraşmayacağım ve tartışmayacağım. Tartışma programlarına da çıkmayacağım. Kavga etmeden yapacaklarımı anlatacağım. Halk zaten kavgadan bıkmış.”
Şerif başkülekçi’ye Bedrettin Dalan desteği
Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Bedrettin Dalan ile görüştüğünü vurgulayan ANAP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Başkülekçi, Dalan'ın önümüzdeki hafta Gaziantep'e gelerek kendisine danışmanlık yapacağını söyledi. İstanbul eski Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın tecrübelerinden faydalanacağını belirten Başkülekçi, “Bedrettin Dalan, belediyecilik konusunda uzman bir kişidir. Seçim öncesi Gaziantep'e gelerek çalışmalarına destek verecek. Kendisinin tecrübelerinden yararlanacağım” şeklinde konuştu. Başkülekçi: “Gaziantep’le ilgili 22 projemiz var”
Gaziantep ile ilgili olarak uzmanlara 22 proje hazırladıklarını vurgulayan Başkülekçi, önümüzdeki hafta düzenleyecekleri basın toplantısı ile projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. Başkülekçi, aday olmasının nedenleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “4 yıldan bu yana hep il başkanı olarak görev yapıyorum. Bu süre içerisinde hiçbir zaman, partili partisiz ayırt etmeden, tüm vatandaşlara tıpkı bir Belediye Başkanı gibi, tıpkı bir milletvekili gibi, tıpkı bir bürokrat gibi hizmet ettim. Esnafın, tüccarın, işçinin yanında oldum. Bu benim doğal yapım. Doğallığı ve halka birebir hizmet etmeyi seviyorum. Çünkü hizmet etmek benim hem karakterinde, hem yapımda var. Milletvekili adaylığı konusunda teklif almama rağmen, halka daha yakın olmak ve halka daha iyi hizmet etmek için Belediye Başkan adaylığını tercih ettim. Bu amaçlarla çıktım. Hakkımda hayırlı ise, partime hayırlı ise, en önemlisi de Gaziantep'e hayırlıysa olsun diyorum.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *