ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

KOBİ anketi başlıyor

KOBİ anketi başlıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.27
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.27
Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecek
Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Gümrük Birliği anketi bu hafta içerisinde başlıyor. Anketörler 500 sanayici ve işadamı ile yüz yüze görüşecekGTO Genel Sekreteri Mesut Ölçal, Gümrük Birliği süreciyle başta işadamı ve sanayiciler olmak üzere her kesim için bilgilendirme ihtiyacı duyulduğunu belirttiler.

“Geçtiğimiz günlerde şehrimizde açılan AB Gümrük Birliği Enformasyon Bürosu çalışmalarına başladı. Büromuzdan bütün vatandaşlara Avrupa Birliği ile ilgili her türlü bilgi anında verilemektedir” dedi. Büro çalışmalarına esas teşkil etmek üzere bir anket düzenleyeceklerini ifade eden Ölçal, şöyle konuştu:
“Gümrük Birliği sürecinde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin önemli fonksiyonu olduğu bilinmektedir. KOBİ’lere yönelik olarak düzenlediğimiz anketteki amacımız, KOBİ’lerin GB ile ilgili bilgilerini ölçmek, beklentilerini öğrenmek, hangi tür bilgilere ihtiyaç duyduklarını tespit etmektir. Anket çalışmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte yapacağız. Değerlendirmeyi de üniversite yapacak. Üniversite öğrencilerinden oluşacak anketörler 500 küçük ve orta ölçekli sanayici ile yüz yüze görüşecekler.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *