ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koçer: “Türkiye zor günleri atlatacak”

Koçer: “Türkiye zor günleri atlatacak”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
GSO Başkanı Nejat Koçer, depremden sonraki gelişmelerin olumlu olduğunu belirtirken, Türkiye ekonomisinin dinamik yapısının depremin etkilerini kısa sürede sileceğine inanıyoruz diye konuştu.
GSO Başkanı Nejat Koçer, depremden sonraki gelişmelerin olumlu olduğunu belirtirken, Türkiye ekonomisinin dinamik yapısının depremin etkilerini kısa sürede sileceğine inanıyoruz diye konuştu. Hükümetin depremin yaralarını sarmak için bedelli askerlik uygulaması ve deprem tahlili çıkarmasının da olumlu 2 gelişme olacağını vurgulayan Koçer, bu tür uygulamalar ekonominin kaynak ihtiyacını karşılayacak, dengelerin daha kısa sürede yerine oturmasını sağlayacaktır dedi.
Ülkenin geleceği konusunda kesinlikle karamsar olmadığını vurgulayan Koçer, depremden sonra yaşanan uluslararası dayanışmanın da büyük önem ifade ettiğine dikkat çekti. Koçer, Türkiye'nin dinamikleri yeniden harekete geçiyor. Ülkemiz depremden ders alarak yeniden yapılanmaya giderse çok daha güzel bir dönem başlar şeklinde açıklamada bulundu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *