ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kutlar’dan Kıvrıkoğlu’na teşekkür mektubu..

Kutlar’dan Kıvrıkoğlu’na teşekkür mektubu..
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.55
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.55
Gaziantep Barosu avukatlarından CHP Eski İl Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu’na yazdığı mektupta, “Vatan ve milletin ne olduğunu bilmeyen politikacıları doğru yola getirmenizi bekliyoruz” dedi.
Gaziantep Barosu avukatlarından CHP Eski İl Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu’na yazdığı mektupta, “Vatan ve milletin ne olduğunu bilmeyen politikacıları doğru yola getirmenizi bekliyoruz” dedi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun seçimlerin ertelenmesi yönünde yaptığı açıklamayı gazetelerden memnuniyetle okuduğunu ifade etti. Av. Zihni Kutlar, Kıvrıkoğlu’na bir teşekkür mektubu yazdı.
Kutlar mektubunda “ Vatan ve millet nedir bilmeyen insanlara Türkiye’yi çiğnetmeyeceğinizi biliyorum” dedi. Kutlar mektubunda şöyle dedi: “Yaşım doksandır. Avrupalıların bütün Türkiye'yi işgal ettikleri, paylaştıkları bir zamanda unutulmayacak kahramanlık gösteren Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki ordunun her türlü yoksulluklar içerisinde Türkiye'yi kurtardıkları günü yaşadım. TBMM'yi teşkil eden milletvekilleri, kendi menfaat ve çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmüyorlar. Onların nazarında Türkiye, Türk milleti Yoktur. Yalnızca kendi çıkarları vardır. Bütün vatandaşlar böyle düşünüyorlar. Size sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım. Vatan ve milletin ne olduğunu bilmeyen politikacıları doğru yola getirmenizi beklerim.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *