ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Laf değil hizmet üreten insanlara ihtiyacı var”

“Laf değil hizmet üreten insanlara ihtiyacı var”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Asım Güzel, DSP’nin parlamento düzeyinde başlattığı hizmet atağını yerel yönetimlerde de gerçekleştireceğini iddia etti
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Asım Güzel, DSP’nin parlamento düzeyinde başlattığı hizmet atağını yerel yönetimlerde de gerçekleştireceğini iddia etti. DSP’nin yerel ve genel seçimlere sandıktan birinci olarak çıkacağını ileri süren Güzel, “Türkiye’nin, artık temiz, dürüst, laf değil hizmet üreten insanlara ihtiyacı var” dedi.
Yalan yanlış vaatlerle seçmeni kandırmaların devri kapandı. Şimdi dürüst yöneticiler işbaşına gelecek. DSP olarak hem parlamentoda, hem de yerel yönetimlerde çoğunluğu sağlayarak ülkeyi hak ettiği huzura, hizmete ve çağdaşlığa taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
Güzel, katılımcı, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile projeye dayalı hizmet vereceklerini ifade ederken, “Yerel ve genel yönetimlerde ülkeyi halkla birlikte yöneteceğiz. Halkı kendimizden soyutlamayacağız” şeklinde açıklamada bulundu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *