ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mecliste “Boş” tartışma

Mecliste “Boş” tartışma
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Şahinbey Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında Başkan Vekili Hamit Taş’la
Şahinbey Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında Başkan Vekili Hamit Taş’la, geçtiğimiz hafta CHP’den istifa eden Merdan Delibalta arasında komisyon raporları yüzünden içeriği boş bir tartışma yaşandı. Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz’ün Ankara’da bulunması nedeniyle dünkü meclis toplantısına Hamit Taş başkanlık etti.
Taş, gündemde yer alan maddeleri okuduktan sonra, Kozluca caddesi ve Küçükpazar Sokağı’nın kesiştiği yerlerdeki taşınmazların kamulaştırılması ve Hoşgör Mahallesi’nde bir vatandaşın imar planına itirazı ile ilgili maddeleri okuduktan sonra, “Komisyon raporları hazır olmadığı için bu maddeleri geçiyoruz” dedi. Taş’ın komisyon raporlarının hazır olmadığını söylemesine geçtiğimiz hafta CHP’den istifa eden Merdan Delibalta tepki gösterdi. Delibalta, “Ben de komisyon üyesiyim. Bütün raporlar hazır. Niçin görüşmüyoruz ki? Diye sordu. Bunu üzerine Taş ve Delibalta arasında uzun süre “Hazır”, “Hazır değil” tartışması yaşandı. İmar Komisyonu’na RP’li üye
Dünkü meclis toplantısında ayrıca, istifayla boşalan İmar Komisyonu üyeliği için seçim yapıldı. Seçimde sadece RP’li Abdulcebbar Özkara aday olurken, 3 CHP’li red, 3 üye de çekimser oy kullandı. Bütçe komisyonu dışındaki komisyonlarda üyesi bulunmayan RP böylece İmar Komisyonu’na bir üye soktu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *