ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Milyarlık gasp

Milyarlık gasp
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.59
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.59
Bir döviz büfesine ait 2,5 milyar lira değerindeki Dolar ve markı gasp eden kimliği belirsiz 3 kişi, bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra kaçmayı başardılar.

Bir döviz büfesinde çalışan E. G., dün sabah 09.00 sıralarında bankadan 2,5 milyar lira değerinde Dolar ve Markını çektikten sonra, silahlı iki gaspçı tarafından soyuldu. Mütercim Asım Caddesi üzerindeki kapısının karşısındaki E. G.’ni durduran gaspçılar elindeki para dolu çantayı almak istediler. E. G. çantayı vermemek için direnince gaspçılar iki el ateş ederek kaçtılar.
Görgü tanıkları, tesadüfen olay yerinin yakınında bulanan iki polis memurunun silah sesleri üzerine gaspçıların peşinden koştuklarını bir süre kovalamaca dan sonra üç kişi oldukları belirtilen gaspçıların kaçmayı başardıklarını söylediler. Görgü tanıkları, “adam elindeki çantayı vermek istemeyence vurdular” diye konuştular.
Ağır şeklide yaralanan E. G. hemen Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Bacağına ve koluna iki kurşun isabet eden 29 Yaşındaki E. G. yaklaşık üç saat süren ameliyattan sonra hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar E. G. ‘nin henüz kendisine gelemediğini ve bir süre yoğun bakımdan tutulacağını söyledi.
Dün sabah Karagöz Caddesi üzerinde bulunan bir bankadan 2.5 milyar değerindeki dolar ve mark çeken E. G’yi soyan ve ağır şekilde yaralayan gaspçıların iki kişi oldukları belirtilirken, soyguncularında yakalanmaları için geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Diğer taraftan Amerikan Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan E. G.’nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. E. G.’in döviz büfesinin sahibinin yeğeni olduğu ve aynı büfede çalıştığı öğrenildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *