ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Muhasebeciler Odası’nda büyük yarış..

Muhasebeciler Odası’nda büyük yarış..
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.32
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.32
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yarın ve Pazar günü yapılacak

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yarın ve Pazar günü yapılacak olağan kurulu için adaylar çok sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar. Oda başkanlığı için halen bu görevi yürüten Bayram Hamil ile Ali Şahan ve Ömer Sercan aday olduklarını açıkladı. Şahan ve Sercan kendilerinin seçimi kazanacağını söylerken, Hamiş kazanan tarafın muhasebeciler olacağını vurguladı. Yarın başlayacak genel kuruldan sonra yapılacak seçimde Oda binasında yapılacak seçimde Odaya kayıtlı 683 üyeden, 531’i oy kullanacak.

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı olacaktır”
SMMMO Başkanı Bayram Hamiş: “Yaklaşık iki yıl önce bu greve seçildim. Daha öncede bu Odanın yönetimlerinde görev alan ve oda için her tür fedakarlığı yapan bir kişiyim. Görev gelirken eksi bakiyeyle bütçeyi devraldım. Ancak Odanın ayakta kalabilmesi için gelir kaynağı yarattım ve bu sayede bugün bankada Odamızın 5 milyar 600 milyon lira civarında parasının olmasını sağladım. Türkiye genelinde öncülüğünü yaptığımız mükelleflere ait her türlü vergi paralarını yatırmamaları konusunda uğraş gösterdik”

“Odada kan değişimi şart”
Ali Şahan: “Odamız kurulalı 7 yıl oldu. Fakat o günden bu yana önemli bir değişiklik ve yenileme yapılmalı. İstenilen yere getirilmedi, saygınlık kazandırılmadı her şey aynı. Üyelere yeterli hizmet verilmediği için meslektaşlarımız arasında bir kopukluk oluştu. İşte tüm bunların giderilerek Odaya aktiflik kazandırmayı amaçlıyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *