ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“ÖDP, geniş kesimlerin partisi olacak”

“ÖDP, geniş kesimlerin partisi olacak”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin Gaziantep İl Başkanı Celal Kara dün ilk basın toplantısını düzenleyerek,
Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin Gaziantep İl Başkanı Celal Kara dün ilk basın toplantısını düzenleyerek, partisini ve yönetim kurulu üyelerine tanıttı.
ÖDP’nin, düzene muhalif tüm kesimlerin partisi olduğunu, tabandan tavana doğru bir örgütlenme modelini savunduğunu ifade eden Celal Kara, “Gençlik kesiminden, kadınlardan, çalışan emekçi insanlardan, kısacası hayatın hemen her alanındaki insanların gözü, kulağı ve sesi olmaya aday bir partiyiz” şeklinde konuştu.

“Aşkın ve Devrimin Partisi benzetmesi”
Kamuoyunda Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin, Aşkın ve Demokrasi’nin partisi olarak gündeme geldiğini, meydanın da sürekli bu nokta üzerinde durduğunu belirten Kara, “Buradaki aşk, sadece karşı cinse duyulan sevgi değildir. Buradaki aşk, tüm insanlara, doğaya, hayvanlara, bitkilere karşı duyulan sevgidir. Biz yeni bir dünya öneriyoruz. Sevginin, barışın, kardeşliğin ve mutluluğun hakim olduğu bir dünya öneriyoruz” diye konuştu.
Kara, önümüzdeki günlerde Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Ufuk Uras’ın Gaziantep’e geleceğini de sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *