ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Örnek Sanayicilerden Başkan Doğan'a teşekkür

Örnek Sanayicilerden Başkan Doğan'a teşekkür
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
Örnek Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından sitenin alt yapısını yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’a
Örnek Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından sitenin alt yapısını yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’a teşekkür plaketi verildi. Örnek Sanayi Sitesi Başkanı Nihat Güdemezoğlu, sitenin alt yapısını yapmanın Büyükşehir Belediyesi'nin görevi olmadığını ifade ederken, Altyapıyı aslında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın yaptırması gerekiyor. Ancak buna rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, yol ve kaldırımlarımızın yapılması için üstün hayret sarf etti” diye konuştu.
Tenis Kulübü'nde düzenlenen gecede örnek Sanayiciler Adına Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’a hizmetlerinden dolayı plaket veren Güdemezoğlu, Başkan Doğan'a teşekkürlerini şöyle ifade ettiği:
“Sayın Celal Doğan’a üç konuda teşekkür ediyorum. Birincisi, Örnek Sanayi Sitesinin altyapı sorunlarının çözümüne yaptığı büyük katkılardan dolayı. İkincisi Gaziantep'i güzel, modern ve Çağdaş bir metropol kent haline getirdiği için. Üçüncüsü ise, yaklaşık 30 yıllık bir geçmişi olan bizlerin, ilk kez eşleriyle bir araya gelmesine neden olduğu için.”
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan ise, gecede yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 15 yıldan bu yana sadece PKK ile savaşmadığını belirtikten sonra, “Türkiye Kurtuluş Savaşı'nda 5 veya 6 devletle savaştı. Ancak son 15 yıldır en az 40 devletle savaşıyoruz. Bu konuda ne kadar övünsek azdır. Bu güzel Türkiye ise, sanayicinin, üreten insanın eseridir. Bu nedenle sizler için ne yapsak azdır. Ne yapmışsak hepsi helal olsun” şeklinde konuştu. Doğan'ın konuşmasını örnek sanayiciler uzun süre alkışladı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *