ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Otobüste dengesiz yolcu paniği

Otobüste dengesiz yolcu paniği
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.06
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.06
Bunalım geçiren bir yolcunun hareket halindeki otobüsün şoförüne saldırması sonucu yaşanan panik jandarmayı da alarma geçirdi.
Bunalım geçiren bir yolcunun hareket halindeki otobüsün şoförüne saldırması sonucu yaşanan panik jandarmayı da alarma geçirdi. Gaziantep'ten İstanbul'a giden Seç Turizm’in yolcularından İrfan Çağlayan yönetimindeki 27 KL 99 plakalı otobüste yolcu olarak bulunan Mehmet Çetin, televizyonda terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yargılanması ile ilgili haberleri seyrettiği sırada beni öldürmek istiyorsunuz diye bağırmaya başladı.
Aniden koltuğundan fırlayan Çetin, direksiyon başındaki İrfan Çağlayan'a saldırdı. Şoförle Çetin arasında boğuşma sırasında, hareket halindeki otobüsün ön camı kırıldı. Bu sırada paniğe kapılan yolcular cep telefonu ile 156 Jandarma İmdat arayarak otobüste PKK'lı var. Bizi öldürmek istiyor ihbarında bulundular. Bu ihbar üzerine Niğde ve Ulukışla İlçe Jandarma Komutanlıkları alarma geçirildi.
Yolcuların otobüsün güzergâhını telefonla bildirmesi üzerine Jandarma timleri aracı takibe aldı. Otobüs şoförü İrfan Çağlayan, otobüsü Ulukışla’ya 25 kilometre mesafede durdurmayı başardı. Jandarma timleri tarafından etkisiz hale getirildi.
Jandarma ve polis tarafından yapılan araştırmada siyasi bir örgüt ile bağlantısı tespit edilemeyen ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen Mehmet Çetin (38) Ulukışla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan sorgusu sonunda serbest bırakıldı. Mehmet Çetin önceki günü Gaziantep'te beni öldürmek isteyenler var diyerek, polise başvuruda bulunduğu da ortaya çıktı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *