ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Partiyi bitirdi”

“Partiyi bitirdi”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
CHP’li Meclis Üyesi Dokbay’dan Şahinbey Belediye Başkanı Ağyüz’e sert suçlama…
CHP’li Meclis Üyesi Dokbay’dan Şahinbey Belediye Başkanı Ağyüz’e sert suçlama…
İstifa hazırlığında olduğu söylenen CHP’li Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Yaşar Dokbay, Belediye Başkanı Ağyüz’e esti, yağdı. Meclis içinde suskunluğu ile bilinen Dokbay, örgütün Belediye Başkanı Ağyüz’ün güdümünde olduğunu belirterek, partiye oy kaybettirenlerin de örgütü kendi güdümüne alan, dar kadroculuk anlayışındaki insanlar olduğunu vurguladı.

“Örgütten ellerini çekmeliler”
Yaşar Ağyüz’ün örgütü yönlendirdiğini, bu nedenle parti içinde huzursuzluğun had safhaya ulaştığını ileri süren CHP’li Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Yaşar Dokbay şöyle dedi: “Bu durumu il ve ilçe başkanlarımıza ilettik. Böyle giderse bunlar partiye sıfıra indirirler. Zaten parti bitmiş. Bunlar örgütten ellerini çekmeliler dedim. Fakat hiçbir düzelme yada yapılanma olmadı. Bu aşamadan sonra da olacağını sanmıyorum. Tüm bu olayların yanısıra patimden şuan ayrılmayı düşünmüyorum. Gelişmeleri izleyeceğim, eğer ilerde istifa edersem bağımsız kalırım.”

“Artık çanta keklik olmayacağız”
Seçmenden en fazla oy olarak belediye meclisi üyesi seçilenlerin hep geri plana itildiğini, bunun yanı sıra kontenjandan gelenlere ise değer verildiğini kaydeden Dokbay şöyle dedi:”Kontenjandan seçilen meclis üyeleri hep el üstünde tutuldu. Ama bizim gibi seçmenden en fazla oy almış insanlara ise hiç değer verilmesi. Hesaba bile alınmadık. Bizi hep çantada keklik gördüler. Fakat artık öyle olmayacağız. Doğru olan kararların altına imza atacağız, yanlışlıkların ise kesinlikle karşısında olacağız. Bizler buraya halkın oyu ile geldik. Kontenjanla gelmedik ama hiç değerimiz de yok. Seçimlerde partiye çalışmadığı gerekçesiyle belediye meclis üyesini ihraç ediyorlar. Güna başka partiye çalışmış, yani şimdi bu partinin 80 bin oy kaybetmesine bir kişi mi mani oldu? Bu kadar saçmalık olamaz. Niçin olayın temeline inmiyorlar. Partiye kimin oy kaybettirdiği meydanda”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *