ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Polislere esrar sattı

Polislere esrar sattı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucu esrar sattığı tespit edilen ve yapılan pazarlıklar sonucu polise esrar satmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Alınan bilgilere göre Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri uzun bir takip sonucu Ökk
Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucu esrar sattığı tespit edilen ve yapılan pazarlıklar sonucu polise esrar satmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Alınan bilgilere göre Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri uzun bir takip sonucu Ökkeş İbili’nin esrar sattığını tespit ettiğini bile ile irtibata geçen görevler, alıcı kılığına girerek İbili’nin kendilerine esrar satmasını istedi, İbili ile anlaşma yapılacak yeri olan Batalhöyük mevkiine geldi.
Söz konusu yerde yapılan operasyonda görevliler, 6 kilo 65 gram toz esrar ele geçirdi. Olayla ilgili olarak Ökkeş İbili, Mahmut İbili ve Murat Keleş yakalandı. Soruşturmanın genişletilmesi sonucunda yakalanan esrar maddesinin Adana'dan getirildiği ve Adana Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildi. Olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen 3 kişi bulundu. Bunların da yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *