ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

RP’liler sıkı pazarlıkçı

RP’liler sıkı pazarlıkçı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Bozgeyik il RP’li meclis üyeleri arasındaki iğler yine koptu. Uzun pazarlılara rağmen RP’liler
Bozgeyik il RP’li meclis üyeleri arasındaki iğler yine koptu. Uzun pazarlılara rağmen RP’liler faaliyet raporuna olumlu oy vermeyi kabul etmeyince, toplantı perşembe gününe ertelendi.
Anlaşma sağlanamadı
Şehitkamil Belediyesi Meclisi, faaliyet raporunu görüşmek üzere tüm toplandı. Bozgeyik ile radikal kanattaki meclis üyeleri arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi için sabah saatlerinde başlayan görüşmeler toplantı başlayan kadar sürdü. Bu yüzden de toplantı 15 dakika geç başladı. Ancak anlaşma sağlanamadı. Hatta devreye RP Millet vekili Kahraman Emmioğlu’nun da girmesi ayda etmedi.
Bozgeyik’i savunmak ANAP’lı Hamza Kayar’a düştü.
Gündemin ilk maddesi olan faaliyet raporu ile ilgili görüşmeler başlayınca konuşmak isteyenlere söz verdi. CHP’den Zeynel Güçyetmez, DSP’den Ali Yılmaz, ve Müzeyyen Özkan yaptıkları konuşmalarda başta sinekle mücadele olmak üzere imarla ilgili çeşitli konulardaki eleştirilerini anlattılar. RP grubundan szö alan çıka-mayınca, başkan Mehmet Bozgeyik’in faaliyetlerini savunmada ANAP’LI Hamza Kayar’a düştü. Hamza Kayar, sanki muhalefetteki ki partinin değil de iktidardaki partinin temsilcisiymiş gibi Bozgeyik’i savundu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *