ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sinecan İl Milli Eğitim'de görevlendirildi

Sinecan İl Milli Eğitim'de görevlendirildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Sinecan görevinden alınarak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Bir süre önce atamalarda usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle görevinden alınan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Gider’in yerine atana
Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Sinecan görevinden alınarak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Bir süre önce atamalarda usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle görevinden alınan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Gider’in yerine atanan Ali Sinecan görevine başladı.
Bu arada Sincan'dan boşalan Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine ise mahkeme kararı ile Cankurt Doğan'ın getirildiği açıklandı. Çağdaş bir kente yakışmayan manzara Şehitkâmil ilçesinde çöplerin zamanında toplanmaması, halkın sağlığını tehdit ediyor. İstasyon Caddesi üzerinde Fuar İş Merkezi'nin hemen yanındaki çöp konteynırının çevresindeki çöp yığınları çirkin bir görüntü oluştururken, çevreye yaydığı koku ile de insanları rahatsız ediyor.
Çöpler düzenli topladığı için konteynırlarda olunca vatandaşlarda konteyner çevresine çöp döküyorlar. Açık alana dökülen çöpleri vatandaşların tepkisine neden oluyor. Hava sıcaklığının yılın en yüksek düzeyine çıktığı bir dönemde çöplerin kokuşması ve çevreye mikrop yayılmasının daha fazla olacağına dikkat çekiliyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *