ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sizi Çankaya'da görmek istiyoruz”

Sizi Çankaya'da görmek istiyoruz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
CHP Onursal Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü, Gaziantep'te kitap imzalatmaya gelen tüm vatandaşların aynı içten dileği ile karşılaştı. “Sayın İnönü sizi Çankaya'da görmek istiyoruz” şeklindeki sözlerden, “Teşekkür ederim, eksik olmayın, te
 CHP Onursal Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü, Gaziantep'te kitap imzalatmaya gelen tüm vatandaşların aynı içten dileği ile karşılaştı. “Sayın İnönü sizi Çankaya'da görmek istiyoruz” şeklindeki sözlerden, “Teşekkür ederim, eksik olmayın, teveccühünüz” diye kurtulmaya çalıştı. Daha sonra gazetecilerin aynı yöndeki sorularını da “Şu anda Cumhurbaşkanlığı seçimi yok” diye yine zarifçe yanıtladı.
SABAH Kitapçısının Konuğu olarak Gaziantep'e gelen Prof. Dr. Erdal İnönü “Fikirler ve Eylemler” adlı son kitabının ilk imza gününde Gaziantepliler ile kucaklaştı. Politikaya geri dönmeyeceği konusunda kesin konuşan İnönü'ye herkes “Sizi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz” diye dilekte bulundu.
Eşi Sevinç İnönü, Danışmanı Uğur Büke ile dün gazetemiz Sabah’ın bürosunu ziyaret eden Erdal İnönü, “Sabah Gazetesi'ni son derece kaliteli buldum. Anadolu'da böyle bir gazete çıkardığınız için sizi kutlarım” dedi. İnönü ve beraberindekiler, iki günlük ziyaretin ardından dün saat 17.00’da Gaziantep'ten ayrıldı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *