ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sünnet şöleni

Sünnet şöleni
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
Gaziantep kadın kolları üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan'ın eşi Aysel Doğan'ın öncülüğünde 61 ailenin çocuğunu ücretsiz sünnet ettirdi
Gaziantep kadın kolları üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan'ın eşi Aysel Doğan'ın öncülüğünde 61 ailenin çocuğunu ücretsiz sünnet ettirdi. Fuar Seç Restoran’da düzenlenen yemekli sünnet şölenine, CHP İl Ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile Celal Doğan'ın eşi Aysel Doğan, milletvekili ve belediye başkan adaylarının eşleri katıldı. Aysel Doğan, amaçlarının, her alanda fakirlere yardım etmek olduğunu ifade ederek, “Amacımız Sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanlardaki halkımıza yardım etmek, onları bu alanlarda yalnız bırakmamaktır” dedi.
CHP İl Kadın Kolu Başkanı Fatoş Akan ise parti olarak her zaman yoksul halkın yanında olduklarını belirterek, “Onların soruları bizim sorunlarımızdır. Biz onların sorunlarını çözemeden, kendi sorunlarımızı çözmüş kabul edemeyiz. Mevcut olanaklar dâhilinde, bugüne kadar parti olarak fakirlerimize her zaman yardım ettik” diye konuştu.
Yapılan konuşmalardan sonra değişik semtlerden gelen 60 çocuk sünnet edildi. Sünnet sırasında Aysel Doğan çocuklara birer çeyrek altın taktı. CHP Kadın Kolları ise çocuklara birer oyuncak hediye etti. YATAŞ Firması ise birer çarşaf ve havlu hediye ederken, Büyükşehir Belediyesinde çalışan müdürlerin eşleri de sünnet kıyafeti ile çocukları sevindirdi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *