ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Taşar: “ANAYOL ARAYOL olmalı”

Taşar: “ANAYOL ARAYOL olmalı”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Taşar, ANAYOL azınlık hükümetine kısa süreli değil 5 yıl gibi uzun süreli bir hükümet olarak bakılması gerektiğini belirterek,
Çevre Bakanı Mustafa Taşar, ANAYOL azınlık hükümetine kısa süreli değil 5 yıl gibi uzun süreli bir hükümet olarak bakılması gerektiğini belirterek, Çevre Bakanlığı gibi yeni bir bakanlığın kendisine verilmesinde de son drece mutlu olduğunu açıkladı
DYP ile ANAP arasında kurulan ANAYOL’un ilerideki tek parti çatısı altında bütünleşmesini arzuladığını, bunu için gerekli çaba ve gayreti göstereceklerini ifade eden Çevre Bakanı Mustafa Taşar şöyle dedi:
“DYP ile ANAP ‘ın ileriye dönük bütünleşmesi için kurulan bu ANAYOL’u bir ara yol olarak görüyorum. Bu nedenle başta her iki partinin başkanları, bakanlar, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri, delegeler ve üyeler birbirleriyle sıcak temas ve dayanışma içinde oldukları taktirde ki böyle olmalarını arzu ediyor ve de bekliyoruz o zaman bu ilerde gerçek ANAYOL olur ve merkez sağ bütünleşir. Herkes bu konuda üzerine düşeni yapmalı. Dünü bıraksın geleceğe baksınlar. Çünkü bu bütünlük Türkiye’nin istikrarı açısından son derece önemli”

“Çiçek dalında güzeldir”
Çevre Bakanı Taşar, bakan olması nedeniyle kendisini ziyaret etmek amacıyla çiçek göndermek isteyenlere de söyle seslendi: “Tüm hemşerilerime burada teşekkür ediyorum. Beni tebrik için lütfen çiçek göndermesinler. Çiçekler dalında güzeldir. Çiçek yerine çevre ile ilgili vakıflara bağış yapıp çevremizin güzelleşmesine yardımcı olsunlar. Özellikle gençlerimize çevre bilincinin oluşturulması için, üniversite, basın ve milli eğitim camiasındaki tüm çalışanlara büyük görevler düşmektedir.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *