ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Taşar: “Gaziantep'e doğalgaz getireceğiz”

Taşar: “Gaziantep'e doğalgaz getireceğiz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
ANAP Gaziantep'teki seçim çalışmalarına dün start verdi
ANAP Gaziantep'teki seçim çalışmalarına dün start verdi. ANAP Gaziantep 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Taşar, Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı konuşmada FP, DYP ve CHP'ye çatarken, ANAP’ın iktidar veya iktidar ortağı olması halinde Gaziantep’e 1 yıl içinde doğalgaz getireceklerini söyledi.
Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı Mustafa Taşar, Irak’tan Gaziantep'e doğalgaz getireceklerini, bunu en geç 2000 yılına kadar tamamlayacaklarını söyledi. Taşar, doğalgazla ilgili projenin ve kaynağın hazır olduğunu açıkladı.
“Duayla sandıktan oy çıkmıyor”
Taşar, 18 Nisan'da tekrar seçilmesi halinde, ilk maaşını hayır kurumlarına, seçilmediği takdirde ise hazineye devredeceğini söyledi. Taşar, duayla seçim kazanılmadığını belirterek, seçmenlere “Hem duanızı, hem de oyunuzu istiyorum” dedi.

Trafik yaklaşık 3 saat felç edildi
Karayolu ile Gaziantep’e gelen Taşar ve Ünal Yaşar için partiler Başpınar’da karşılama töreni düzenledi. Karşılamaya yaklaşık 800 araç katıldı. Konvoyun şehre hareketi sırasında hem çevre yolunda hem şehir merkezindeki trafik tamamen tıkandı. Şehir merkezindeki otobüs ve dolmuş duraklarında vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. Bazı duraklarda bekleyen vatandaşlar trafiği tıkayan ANAP’lılara tepki gösterdi.
Dün sabah10.00’da Başpınar Kahramanmaraş yol kavşağında Taşar’ı bekleyen partililer, Taşar’ın 12.00’da gelişi ile şehre döndü. Taşar ve beraberindeki konvoy, toplantının yapıldığı Kamil Ocak Spor Salonu’na 2 saatte ancak gelebildi.
Taşar, eşi, oğlu ve kızı ile birlikte geldi
ANAP'ın seçim startına, milletvekili Mustafa Taşar, eşi Gülderen Taşar, oğlu Ali Emre ve kızı Gonca da katıldı. Partisi'nin Milletvekili Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve il genel meclisi üyeleri adaylarının tanıtımını yapmak için gelen Taşar, ANAP’ın 18 Nisan'da tek başına iktidar olacağını söyledi.
“Bu seçimi demokrasimiz açısından önemli”
18 Nisan'da sandıktan çıkacak tablonun 2000’li yıllarda ülkemizin rotasını ve kaderini belirleyeceğini, bu nedenle önemli bir seçim olduğunu savunan Taşar, “Bu seçim yalnız partiler arasında bir yarış değil, Ülkeyi ve halkımızı temsil edecek kadroların seçimidir. Bu nedenle demokrasimiz açısından da önemli bir seçim.
Türkiye'nin potansiyelini harekete geçirecek kavga değil, hizmet edecek kadrolar. Önümüzdeki 100 yılda yerimizi ve ağırlığımızı da belirleyecek. Önümüzdeki seçim sadece bir parti seçimi değil, ülkemizin yarınları ile ilgili iradenin bugünden şekillenmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle futbol takımı tutar gibi parti tutma devrini artık kapatmalıyız. Hizmet ve yatırımı ön planda tutmalıyız. Bunun için de gücü, bilgisi, kadrosu ve ufku açık olana destek vermeliyiz. Özellikle 1983 sonrasını dikkatle gözleyen ve ülke olarak son yıllarda geldiğimiz durumu iyi tahlil ederek halkımız seçimlerde tercih yapmakta zorlanmayacaktır” dedi.
“Siyasetçi hizmet eder”
ANAP, iktidarı döneminde ülkenin medeniyete kavuştuğunu, çağ atladığını hatırlatan Taşar, geçmişte ANAP’ın tek hatasının, enflasyonu indirememek olduğunu, bunun dışında ülkeye sayısız hizmet ve yatırımlar yaptıklarını kaydetti. 1991-1995 yıllarında iktidar olan partilerin, ülkeye bir çivi bile çakmadığını kaydeden Taşar, ”Eğer hizmet yaptık diyorlarsa çıksın ispat etsinler, ben siyaseti bugün bırakmaya hazırım. Siyasetçi hizmet için vardır. Hizmet yapmayan siyasetçinin gereği yok. O otursun kendi işine baksın. Bakın geçmişle Refah Partisi Gaziantep'te 1. Parti oldu. Ama birinci olmasına rağmen Gaziantep’e bir Bakanlık bile vermediler. Ve burada seçilenlerde ne bakanlık için ne de Gaziantep’e hizmet için çaba göstermediler. Bu son derece yanlış ve büyük haksızlıktı” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *