ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Taşar yerine Alparslan Türkeş

Taşar yerine Alparslan Türkeş
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Nurdağı ilçesinde Mustafa Taşar Bulvarının Alparslan Türkeş Bulvarı olarak değiştirilmesine ANAP’tan tepkiler geldi. ANAP İl Başkanı Necati Binici, yapılacak o kadar çok iş varken isim değiştirmek niye. Bunlar ayıp şeyler. Bir idareciye yakışmaz ded
Nurdağı ilçesinde Mustafa Taşar Bulvarının Alparslan Türkeş Bulvarı olarak değiştirilmesine ANAP’tan tepkiler geldi. ANAP İl Başkanı Necati Binici, yapılacak o kadar çok iş varken isim değiştirmek niye. Bunlar ayıp şeyler. Bir idareciye yakışmaz dedi.
ANAP İl Başkanı Necati Binici, Gaziantep'te yanı sıra Nurdağı ilçesinde büyük hizmeti ve yatırımları olan Taşar’ın isminin kaldırılıp yerine Alparslan Türkeş isminin verilmesini üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Bir Belediye Başkanı göreve gelir gelmez bu tür şeylerle uğraşmamalı. İlçenin o kadar yapılacak çok işi varken, isim değiştirme yanlış. Bir halk tarafından takip edilmeyen uygulamalar yapılması doğru değil.
Türkeş yerine itirazımız yok. O da ülkeye hizmet etmiştir. Ancak Belediye Başkanının yaptığı doğru değil. Böyle yanlışlar hizmet edenlerin şevkini kırar. Bu nedenle kararın tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *