ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

TCDD “Otokuşet” tren seferlerine başlıyor

TCDD “Otokuşet” tren seferlerine başlıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Ankara- Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolu 8TCDD9, yurtdışında yaşayan vatandaşların
Ankara- Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolu 8TCDD9, yurtdışında yaşayan vatandaşların Türkiye’ye gelişlerinde özel araçlarını trenle beraberinde getirmelerine olanak sağlayacak “otokuşet” seferlerini 30 Haziaran Pazar günü başlatacak.
TCDD’den yapılan yazılı açıklama da yurtdışından gelecek vatandaşların özel araçları ile yapacakları seyahatlerin kaza stresinden uzak, daha rahat, güvenli ve eoknomi şekilde gerçekleşmesi amacıyla, otokuşet tren seferleri başlatılacağı kaydedildi. Otokuşet taşımaları içi en uygun gar olarak belirlenen Edirne Garı’na bu hizmeti verebilmesi için gerekli yatırım ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı bildirilen açıklamada, araçların gümrük kontrollerinin de aynı yerde gerçekleşeceği belirtildi.
Açıklamada, pazar günü başlayacak otokuşet tren seferlerinin Lebeny (Macaristan)- Edirne arasında her gün karşılıklı olarak yapılacağı bildirildi.
Buna göre, tren Lebeny’den saat 06:40’da kalkacak, 12:28’de Edirne’ye ulaşacak. Edirne’den 16:30’da kalkacak tren ise Lebeny’ye 21:21’de varacak.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *