ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Toplumun sağlığını bozmayın”

“Toplumun sağlığını bozmayın”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
SSK Hastanesi Bayin ve Sinir Hastalıkları Asabiye Uzmanı Dr. Kemal Sarsu, adayların hangi partiden olursa olsun, propaga
SSK Hastanesi Bayin ve Sinir Hastalıkları Asabiye Uzmanı Dr. Kemal Sarsu, adayların hangi partiden olursa olsun, propagandalarını birbirlerini kırmadan, halkı yanlış yönlendirmeden ve ruh sağlığını bozmadan demokratik kurallar içerisinde yapmalarını önerdi.
”Siyasi propagandalar düzenli yapılmalı”
Adayların seçim çalışmalarını karşılıklı hoşgörü, saygı ve sevgi ortamı içerisinde yapmalarının toplum sağlığı açısından da son derece önemli olduğunu ifade etti.
Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Sarsu, “Ülkemizin her zaman olduğu gibi barışa, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. B nedenle halkın sağlık konusuna da gereken önem verilmeli. Bu konuda adaylara büyük görev düşüyor” dedi.
“sağlıkta Avrupa standartlarının gerisindeyiz”
Ülkemizin sağlık konusunda dünya standartlarının hayli gerisinde olduğuna dikkat çeken Sarsu, bu nedenle sağlıklı insan yetiştirilmesi için gereken koşulların sağlanması gerektiğini söyledi. Türkiye’de sağlık sorunlarının her gün artmasına rağmen yeterli çözümler üretilmediğini ifade eden Sarsu, halk sağlığı geçmişte yapılan bir takım olumsuz propagandalar ile bozulduğunu vurguladı. Sinir Hastalıkları Asabiye Uzmanı Nörolog Dr. Kemal Sarsu, “Temennimiz tüm siyasi parti adayları seçim çalışmalarını düzenli bir şekilde, kırıcı olmadan yapmaları. Bu hem kendileri açısından hem de toplum sağlığı açısından önemli” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *