ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Türkiye'yi belirsizliğe sürüklemek isteyenler var

Türkiye'yi belirsizliğe sürüklemek isteyenler var
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.56
ANAP milletvekili Ünal Yaşar, kişisel çıkar peşinde olan küskün milletvekillerinin, meclisi gizli entrikalar ile karıştırmak istediklerini, fakat bunu başaramayacaklarını söyledi.
ANAP milletvekili Ünal Yaşar, kişisel çıkar peşinde olan küskün milletvekillerinin, meclisi gizli entrikalar ile karıştırmak istediklerini, fakat bunu başaramayacaklarını söyledi. Erken genel seçimin, yerel seçimle birlikte yapılması için 400 civarında milletvekilinin imza verdiğini belirten Yaşar, “Seçimlere çok az bir süre kalmış. Bu kez içlerinden bazı çıkarcı milletvekilleri kalkıp ertelenmesini istiyor. Bu olacak iş değil. Bir parlamentere yakışmayan harekettir. Madem öyle, daha önce neredeydiniz. Türkiye belirsiz bir yola doğru sürüklenmek isteniyor” diye konuştu. Yaşar şöyle devam etti:
“Ama sağduyulu parlamenterler buna izin vermeyecek. Herkes seçime endekslenmiş. Seçime karşı olan yok. Bu havada kalkıp istikrarsızlık yaratmak ülkeye zarar verir mi? Türkiye'deki bazı kurumları yıpratmaya kimsenin hakkı olamaz. Erken seçim ülkeye istikrar getirmek için bir şanstır.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *