ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uyuşturucu batağı

Uyuşturucu batağı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
Bayraktar Lisesi çevresindeki işyeri ve kafelerde yapılan operasyonlarda, öğrencilere uyuşturucu satan 11 kişi yakalandı.
Bayraktar Lisesi çevresindeki işyeri ve kafelerde yapılan operasyonlarda, öğrencilere uyuşturucu satan 11 kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin lise öğrencisi olduğu, ikisinin de uyuşturucu yüzünden liseyi bıraktığını bildirdi.
Narkotik Şube Müdürlüğü’nün 1,5 aylık alışması ile tamamlanan operasyon sonucunda uyuşturucu madde satan ve uyuşturucu kullandığı Kemal Akar, Mustafa Kütük, Süleyman Ümit Uygun, Halil Kaya, İsmail Demir, Mehmet Mustafa Albay, Mehmet Yücedağ, Eyüp Singeç, Faruk Nusret Serengil, Orkut Demiral ve Mehmet Özdemir yakalandı.
Öncelikle esrar satıcılarına karşı mücadeleye girişen giden polis, uyuşturucu kullanan öğrenciler üzerine fazla durmadı.

Öğrencilerin ismi açıklanmadı
Öğrencilerin teşhir edilmesini ve toplumdan uzaklaşmasını istemeyen polis, uyuşturucu batağına saplanan öğrencileri tekrar topluma kazandırmak için çalışma yapacak. Bayraktar Lisesi’nde 50 kadar öğrencinin uyuşturucu kullanmadığı tahmin ediliyor.
Uyuşturucunun diğer suçlara da beraberinde getirdiğini ifade eden Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, esrar ve eroin satıcılarının numaralı paralar verilerek suçüstü yakalandığını belirtirken, “Uyuşturucu bütün suçların anası. Mesela uyuşturucu kullanarak bayanlarla, kız öğrencilerle ilişi kurma çabası bile var. Veya uyuşturucuya alıştırarak, sattırmayı da sağlayanlar var” diye konutlu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *