ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yangın ucuz atlatıldı

Yangın ucuz atlatıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
Gaziantep Prestij Sineması’nda yangın çıktı. Yangın nedeniyle film izleyenler, dışarı çıkarken panik yaşandı.
Gaziantep Prestij Sineması’nda yangın çıktı. Yangın nedeniyle film izleyenler, dışarı çıkarken panik yaşandı. Yangın sırasında can kaybı olmazken, sinema büyük hasar gördü. Yangının 15 milyar lira maddi hasara yol açtığı ifade edildi.
Gaziantep'te Kent merkezinde bulunan Prestij Sineması’nın 2 nolu salonunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Sinema görevlilerinin yetersiz kalması üzerine yangın kısa sürede büyüdü. Film izleyenler yangın nedeniyle dışarı çıkartılırken, kapıda panik yaşandı. Yangın sırasında büyük bir şans eseri, can kaybı meydana gelmedi.
İtfaiye ekiplerinin olaya kısa sürede müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak çevre binalara sıçraması önlendi. Gaziantep İtfaiye Müdürü Mustafa Karakuş, “Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yangın sırasında içeride kaynak yapıldığını öğrendik. Diğer taraftan elektrik kontağından ya da içeride İçilen bir sigaradan dolayı da yangın çıkmış olabilir. Tüm ihtimalleri değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *