ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“YDH’nin sonu YDP gibi olur”

“YDH’nin sonu YDP gibi olur”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Yeni Demokrasi Hareketi’nin siyasi hayatta hiç bir varlık gösteremeyeceğini belirten ANAP eski İl Başkanı Mehmet Büyüknacar, YDH’nin sonunun Yeniden Doğuş Partisi gibi olacağını söyledi
Büyüknacar, “YDH’nin kurucusu ve sözcüsü Cem Boyner’in etrafında biraz kominist biraz da kürt milliyetçisi entel vardır. Bunlarda politikada hiçbir başarı gösteremeyen insanlardır.Bu insanlar kendi fikirlerini Boyner’e söylettirmek için ,etrafındadolaşıp duruyor.Boyner’i yada YDH’yi savunduklarından değil.Aynı zamanda Boyner’in söylediği şeyler yeni olmayıp, tamamen daha önce söylenen şeylerdir.

YDH’nin ANAP’a hiçbir zaman zarar veremeyeceğini hatırlatan Büyüknacar,”ANAP’ı bitirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek YDH yönetimleri oluştursa bile partiye kaydedecek insan bulamaz .Üstelik Gaziantep’te bu işle uğraşanlar da hayatlarında Cinderesi’ni dahi görmüş değildirler.Bunlar fikir değerlendirmesi yapıyorlar. Böyle insanlar nasıl politika yapabilirler ki? Yada nasıl ANAP gibi bir partiyi bitirebilirler. Bunların hepsi palavra “ diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *