ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yıldızlar artacak

Yıldızlar artacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Gaziantep çok yıldızlı oteller cenneti haline geliyor. Beş yıldızlı Tuğcan, üç yıldızlı Yesemek
Gaziantep çok yıldızlı oteller cenneti haline geliyor. Beş yıldızlı Tuğcan, üç yıldızlı Yesemek, Kaleli ve Katan Otel’den sonra 3 yıldızlı Tilmen Otel de hizmete giriyor. Doğumevi Kavşağı’ndaki Tilmen Otel’de 58 Odalı, 120 yataklı otelde toplantı salonları, restoran iki bar bulunuyor.
Tilmen Otel Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ilgın, oteli önümüzdeki birkaç ay içerisinde hizmete açmayı planladıklarını belirtirken, Mevcut otellerin yüzde 80-90 kapasite ile çalıştığını, bu nedenle de yeni otellere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Ilgın, “Gaziantep Türkiye2nin 6.büyük kenti. Ekonomisi gelişmiş, GAP’ın da kapısı konumunda bir kent olmamız mevcut potansiyeli daha arttırıyor. Şehrimizde faaliyet gösteren otellerde boş yatak bulmakta zaman zaman güçlük çekiliyor. Yeni otellere ihtiyaç var, bu ihtiyacı da biz karşılayacağız” şeklinde konuştu.
“Oteller sadece uyuma yeri değil”
Daha önceleri otellerin sadece bir gece geçirme, konaklama yeri olarak düşünüldüğünü belirten Ilgın, “Artık çok yıldızlı oteller kentin sosyal yaşamına renk katıyorlar. Oteller barınma ihtiyacının dışında, dinlenme, yemek yeme ve eğlenme ihtiyaçlarını da karşılıyor. Diğer taraftan toplantı, seminer, konferans, düğün ve yemek gibi etkinlikler de otellerde yapılabiliyor. Otelimizde çalışacak personelin çoğunluğu Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu mezunu olacak. Biz Gazianteplilere kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Elbette para kazanacağız, ancak çok para kazanmak için dejenere olmayacağız” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *