CHP üzerine bir balat…

YAYINLAMA: 07 Şubat 2016 / 18.00 | GÜNCELLEME: 07 Şubat 2016 / 18.00

CHP’nin altı ile üstü bir!

Önce altından başlayalım. Çiçeği burnunda CHP İl Yönetimi’nin istifası üzerine CHP Gaziantep eski milletvekili Mehmet Şeker en isabetli açıklamayı yaptı:
Kendi sorunlarını çözemeyen, kendi sorunlarıyla kamuoyunu meşgul eden bir yapının başarılı olması mümkün değil.”

Yeniden seçime gidilecek. Bu arada kayyum atanacakmış, ama henüz belli değil!

Yeniden seçim de istenen sonucu sağlamayabilir! En iyisi kayyumu bırakmamak, daimi kılmak!

 

Altı böyle de üstü başka türlü mü?

Amerikan himayesinde, Suudiler’in komutasında oluşturulan orduda bulunan Mısır, Ürdün ve Sudan askerlerinin Türkiye üzerinden Suriye’ye girecekleri ciddi ciddi konuşulurken ana muhalefet partisi günlerdir dedikodu ile uğraşıyor.

 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi, Atatürk posterinin indirildiğini iddia eden Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi. Karar 54 evet oyuna karşı 4 hayır oyu ile alındı.

 

Bu arada Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil de ortaya çıktı. Ankara milletvekili Necati Yılmaz, "İddiaya konu edilen kişi benim ama Atatürk resmini indirmedim" dedi.

O gün Nazlıaka odasına geldiğinde ve çıktıktan sonra olanları dakika dakika anlattı. PM Üyelerinin verdiği bilgiye göre de üyeleri tatmin edici bir açıklama yaptı.



Bu açıklama üzerine bir PM üyesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na "Aylin Hanım'ın size verdiği isim Necati Yılmaz mıydı?" diye sordu. Kılıçdaroğlu da "Evet, ancak Aylin Hanım bizim yüzleştirme davetimize icabet etmedi, ortada bir kanıt yok" dedi.

 

Kararın ardından CHP Parti Meclisi'nden yazılı bir açıklama yapıldı.  Açıklamada, "CHP’li bir milletvekilinin TBMM makam odasının duvarındaki Mustafa Kemal Atatürk resmini indirdiğine ilişkin, asılsız ve gerçeğe aykırı iddialar ortaya atarak, CHP’nin kamuoyunda tartışılmasına neden olan Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka’nın, parti tüzüğünün ilgili hükümleri uyarınca tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. 
 

 

Oh be!

Nazlıaka gitti, dertler bitti!

İşte bu kadar!

 

 

Prof. Dr. Mehmet Koruk

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Yavuz Coşkun, üçüncü dönem adaylık için beklentileri zayıflamış olmalı ki halefini açıkladı.

Haziran ayında yapılması beklenen rektörlük seçimi için 5 ay öncesinden adaylığını açıklayan Prof. Mehmet Koruk’u öncelikle bu uygar tavrından dolayı tebrik etmek lazım.

 

Erken öten horozun başını keserler” atasözüne rağmen ciddi ve donanımlı bir akademisyenden beklenen tavırla ortaya çıkıp bir basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

Uygar dünyada bu işler böyle yapılıyor. Adaylığınızı son dakikada değil, aylar öncesinden açıklamalısınız ki, kamuoyunda tartışılsın.

Çekinilecek, korkacak bir şeyiniz yoksa, adaylığına talip olduğunuz kurumu da ileri götüreceğinize inanıyorsanız, niyetinizi hemen belli etmenin ne sakıncası olabilir ki?.

 

Prof. Koruk’un basın toplantısındaki konuşmalarını gazetelerde okuduğumda yapmak istediklerinden, heyecanından ekilendim, ancak hedefleri belirlerken daha dikkatli olunması gerektiğini düşündüm.

 

 

  

Estetikçi IŞİD

 

Bu IŞİD çok ilginç bir terör grubu.

İlk başlarda bu teröristlerin finans işini nasıl becerdiklerini okuduğumda şaşırmıştım. Milyarlarca dolarla haşir neşir oluyorlar. Teknolojiyi mükemmel kullanıyorlar.

Ama tıpda da bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum!

Dün Almanlar’ın Bild gazetesinde okuyunca epey güldüm.

Estetik ameliyatlar da yapıyorlarmış.

Bazı cihatçıların öldüğünü duyuruyorlar ama estetik ameliyatla yüzünü değiştirerek, sakal da bıraktırarak yeniden kafa kestiriyorlar!..

 

  

Özür

‘Küfürün biri bin paraydı!..’

Doğrusu, ‘Küfürün bini bir paraydı!..’ olmalıydı.

Telefonda yazdırırken yapılan yanlışlık için özür dilerim.

 

 

 

 

 

 

 

CHP üzerine bir balat…