MARİFET İLTİFATA TABİDİR

YAYINLAMA: 05 Eylül 2024 / 00.00 | GÜNCELLEME: 04 Eylül 2024 / 15.50

 “Marifet iltifata tabidir” atasözünü TDK şöyle açıklıyor: Başarılı bir kimse, desteklenir, takdir edilir, övülürse daha iyi işler yapar.

Hayatım boyunca bunun çok doğru bir atasözü olduğunu gördüm. İnsanların başarılı olmalarında, toplumsal  takdirin ve kitlelerin sevgi desteğinin en büyük motivasyon olduğuna inanıyorum.

Başarılı bir eğitimin doğal sonucu olarak öğrenim yıllarında aldığım birçok yerel ve ulusal birincilik ödülleri, iş hayatımla birlikte ulusal ve uluslararası platformlarda resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin turizm, kültür ve sosyal ilişkiler dallarında tarafıma verdikleri çeşitli berat, takdirname ve şiltlere dönüştü. 

Tam 38 yıl önce, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk seyahat acentasını 1986 yılında kurarak turizm çalışmalarına başladım. Yurt dışında önemli meslek kuruluşlarının üyesiyiz ve her kuruluşun çağı yakalamak, çağdaş hizmet sunabilmek için bunu zorunlu olarak yapması gerektiğini düşünüyoruz. Üyesi olduğumuz kuruluşların tüm olanaklarını ülkemize, özellikle memleketimize aktarmak için her fırsatı değerlendiriyoruz ve bunu büyük ölçüde başardığımızı iddia ediyoruz. "Gaziantep'in dünya üzerindeki en eski yerleşim yeri “ olduğu  artık tüm, Amerikan Seyahat Acenteleri Birliğince (ASTA), Amerikan Tur Operatörleri Birliğince (USTOA) ve Dünya Seyahat Acentaları Birliğince (WATA) biliniyor. Bölgenin en güvenilir seyahat acentalarından biri olmaktan başka bir şey daha bizi çok gururlandırıyor:  Bölgemdeki insanın niteliğinin herhangi bir Avrupa ülkesindeki insandan hiçbir farkının olmadığı, üstelik Türk toplumunun insanlarının genlerinde olan duygusallık ve insani yaklaşımın çoğu gelişmiş ülke insanında bu denli yoğun olmadığını , arkeolojik değerler, kalıtımsal değerler, zengin etnogrofik değerler, geleneklerle tanıtmak ve Gaziantep imajının artık "Baklava" imajından daha ötelere taştığının tüm ülkeye ve dünyaya duyurulmasında pay sahibi olmak ... 

Çeşitli üniversiteler, meslek odaları, resmi kurumlar, büyükelçilikler, NATO, Dünya Anıtlar Fonu gibi profesyonel kuruluşların, Türkiye çapında şirketimizi tercih ederek çalışmaları, her çalışma sonunda şükran ve övgü sertifikası ile organizasyon dosyalarımızı kapatmamız bizi fazlasıyla mutlu ve motive ediyor. Son derece profesyonel kadrolarla ve titizlikle yönetilen bu hizmet ordusu ile bölgede yaratma fırsatını bulduğumuz sektörden ve istihdamdan dolayı çok gurur duyuyoruz.

Ama bizi en çok mutlu eden, bu çabaların takdir görmesi elbette…

Genelde tevazu sahibi olduğum söylenir ama yaşadığımız günlerde fazla tevazunun vasattan nasihat dinlemeyle sonuçlandığına şahit olduğumdan en son aldığımız ödülü sizle paylaşmaktan gurur duyuyorum:

Uluslararası bir kurum olan İngiltere'nin saygın kuruluşu AI Global Media Ltd ’in  The Business Concept Dergisi’nin ; Arsan Seyahat Merkezi’nin En İyi Seyahat ve Tur Yönetim Şirketi 2024 - Güneydoğu Türkiye        ( Best Travel & Tour Management Company 2024 - South East Turkey) seçildiğini bildiren  mektubunu almak bizi çok mutlu etti.

Mektupta özetle şöyle yazılmış:

…Benzersiz müşteri deneyimi sunmaktan gurur duyan ve sektör lideri hizmet, ürün ve çözümlere bağlılık gösteren bir dizi işletmeyi değerlendirme ayrıcalığına sahip olduk.

Jüri ekibimizin, adaylığınızı değerlendirmesi sonunda başarılı bulunduğunuzu size bildirmek benim için bir zevk.  Olağanüstü müşteri hizmeti sağlamaya yönelik sarsılmaz bağlılığınızın bu yıl takdir edildiğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu nedenle Arsan Travel Center'ın Best Travel & Tour Management Company 2024 -South East Turkey (En İyi Seyahat ve Tur Yönetim Şirketi 2024 - Güneydoğu Türkiye) ile  ödüllendirildiğini size bildirmek harika bir şey.

Müşteri Deneyimi Ödülleri 2024 kapsamında çok hak ettiğiniz bu başarınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Sonuçları belirlemek için araştırma ve değerlendirme ekiplerimiz bize sağlanan tüm bilgilerin yanı sıra hizmetteki bağlılığınızı, uzmanlığınızı ve yenilikçiliğinizi de değerlendirdi. Daha da önemlisi, ekibimiz alıcılarınızdan gelen görüşleri, referansları ve önemli geri bildirimleri inceledi; bunlar bize en çok önem verenlerin gözünde nasıl performans gösterdiğinize dair doğru bir temsil sağladı. Ekibimiz, bu yıl En Çok Deneyim ve Bilgili Hizmet sebebiyle Müşteri Deneyimi Ödülü ‘nü; dikkatinizin odağında şirketinizin alıcılarına mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya adanmışlık olduğu sebebiyle vermiştir.

Bu yılki başarınızdan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.

En içten saygılarımla,

Kaven Oscar Cooper
Account Executive
The Business Concept

"Bu kent, bu ülke bizim". Bu ülkeye katkıda bulunan, emeği geçen, ülkesini yürekten seven, önemseyen tüm insanlara, bu duygularımızı fark edip, ödüllendiren ve bizimle birlikte mutlu olan dostlarımıza şükranlarımı iletiyor, dünyanın yaşayan en eski kenti; Gaziantep'ten en iyi dileklerimi sunuyorum.

 

MARİFET İLTİFATA TABİDİR
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *