ANASAYFA arrow right Güncel

Santa Maria'da öldürülen C.T.'nin yakınları: Melek gibi biriydi, düşmanı yoktu

Santa Maria'da öldürülen C.T.'nin yakınları: Melek gibi biriydi, düşmanı yoktu
YAYINLAMA: 28 Ocak 2024 / 18.35
GÜNCELLEME: 28 Ocak 2024 / 18.35

Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde öldürülen C.T.'nin bir akrabası, "Masum, sade biriydi, basit biriydi" dedi. Olay sonrası kiliseye ilk giren kişilerden olduğunu söyleyen Jak Mutlu: "Mütevazı, hani derler ya melek gibi bir kişiydi. Düzenli gelirdi."

 İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Santa Maria İtalyan Katolik Kilisesi'nde pazar ayini sırasında maskeli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıya dair çok sayıda soru işareti yanıt bekliyor.

Saldırganlar aranırken, ölen C.T. isimli kişinin yakını oldukları belirtilen iki kişi konuştu.

Olay sonrası kiliseye ilk giren kişilerden olduğunu söyleyen Jak Mutlu, "Kilisenin kapısının kilitli olduğunu gördüm. Fakat o saat kapalı olmamalı, ayin bitmeden kilisenin kapısı kapanmaz genelde, hatta ayinden sonra bile uzun süre açık bırakılır. Netice itibariyle çok şaşırdık, arkadaşımla beraber girdik. Kapıyı tıktıkladık, bir daha tıktıkladık sonra rahip açtı kapıyı. Fakat beti benzi atmış, "Çabuk girin içeri falan" dedi. Çok pırıl pırıl bir kişiydi. Mütevazı, hani derler ya melek gibi bir kişiydi. Düzenli gelirdi, hafta içi pek görmezdik ama hafta sonları gelirdi. Pazardan pazara gelirler, ayinden sonra bir çay kahve içeriz, ayaküstü bir sohbet ederiz" dedi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *