ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Bu hükümete destek verin”

“Bu hükümete destek verin”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
ANAP il kongresinde konuşan Çevre Bakanı Taşar, hükümeti içten ve dıştan yıkmak isteyenlere fırsat
ANAP il kongresinde konuşan Çevre Bakanı Taşar, hükümeti içten ve dıştan yıkmak isteyenlere fırsat
ANAP 5. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı. Şerif Başkülekçi’nin başkanlığındaki tek liste oy çokluğu işle kabul edildi. Taşar’ın başkanlığında gece saat 04.00’a kadar hazırlanan ve sabah oylamaya sunulan listenin sanayici ve tüccar ağırlıklı olması dikkat çekti. Kongre sırasında Taşar, listenin hazırlanmasında zaman zaman zorlandığını, dengeli ve ileriye dönük olması için özen gösterdiğini vurgulamadan edemedi.

“Bu yönetim bu başkanı yutar”
ANAP İl Yönetim Kurulu listesinde yer alan isimleri gören partililer, il başkanı seçilecek olan Şerif Başkülekçi’nin politikada deneyimi ve birikimi olmadığını vurgularken, “Mustafa Bey, yönetime politikanın kurdu olmuş, şöhretleri pek iyi olmayan bazı kişileri koyarak l başkanının işini zorlaştırmış. Bu yönetimle, politikada yeni bir insanın baş edemeyeceği bir süre sonra ortaya çıkacaktır.” Diye konuştular.

“Merkez sağ birleşecek”
Taşar, ANAP il kongresinde yaptığı konulmada ANAYOL Hükümetine ülkenin ihtiyacı olduğunu, bu nedenle devam etmesi gerektiğini belirterek, “Her iki parti içinde veya dışarıdan bu hükümeti bir ARAYOL hükümetidir. Merkez sağın birleşmesine yönelik bir ara dönemdir. Buna dikkat edilmesi gerek. Bu hükümete her iki partililer de dahil herkesin destek vermesi gerek” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *