ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güler’den yardım çağrısı

Güler’den yardım çağrısı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
Vali Muammer Güler kurban kesecek vatandaşlara yaptığı çağrıda, kurban etinin bir bölümünün çocuk
Vali Muammer Güler kurban kesecek vatandaşlara yaptığı çağrıda, kurban etinin bir bölümünün çocuk yuvasu, yetiştirme yurdu, huzurevi ve aşevine bağışlanmasını istedi. Güler, vatandaşların bütün bir koyun veya yarım koyun bağışlanmasını istedi.
Güler, vatandaşların bütün bir koyun veya yarım koyun bağışlanmasının şart olmadığını, isteyenin istediği kadar eti bağışlayabileceğini belirtti.

Apartman yöneticilerine şu çağrıda bulundu: “Belki vatandaşlar bir kilo et bağışlamaz diye düşünebilirler. Burada apartman görevlilerine büyük görev düşüyor. Apartman yöneticileri eğer kurban kesen her evden bir miktar et toplayıp, sonra da çocuk yuvası, yurtlar hzurevi veya aşevine telefon ederse oradaki görevliler gelerek etleri makbuz karşılığında alacaklardır”
Aşevinde yıl boyunca 250 aileye iki öğün sıcak yemek verildiğini söyleyen Vali Güler, toplanacak olan etlerin soğuk hava depolarında muhafaza edileceğini ve yıl boyunca yardıma muhtaç insanların kaldığı kurum ve kuruluşlarda yapılan yemeklerde kullanılacağını sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *