ANASAYFA arrow right Spor

Minikler İl Şampiyonası’ndan 9 madalya aldılar

Minikler İl Şampiyonası’ndan 9 madalya aldılar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
bir performans sergileyen Şehitkamilli taekwandocular Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.
Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Minikler Taekwando Takımı, Türkiye Taekwando Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak faaliyet programında yer alan Minikler İl Şampiyonası’ndan 9 madalya ile ayrıldı. Şampiyona boyunca başarılı bir performans sergileyen Şehitkamilli taekwandocular Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.
Türkiye Taekwando Federasyonu Başkanlığının yurt içi faaliyet programında yer alan Minikler Kategorisi Gaziantep İl Şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya almaya hak kazanan Özlem Koçagöl, 05- 11 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında yeşil- siyahlı kulübü ve Gaziantep’i temsil edecek. Şehitkamil Belediyespor Kulübünde özellikle minik ve küçük kategorilerinde gelen seri başarıların ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwando Antrenörü Yaşar Yonuz, “ Kulübümüz bünyesinde yaklaşık 2 yıldır küçük yaş grubunda yer alan sporcularımıza yönelik özel bir çalışma programımız var. Bu yoğun çalışma ve emeklerin karşılığını katıldığımız şampiyona ve turnuvalarda almaya başladık. Önümüzdeki dönemlerde Allahın izni ile bu başarıların devamı gelecek. Ben, kulübümüz bünyesinde taekwando branşında yer alan tüm sporcularımız ve teknik ekipte yer alan arkadaşlarımız adına bizlere vermiş oldukları büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Kulüp Başkanımız Sayın Memik Terlemez’e teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerini kullandı.
Son yıllarda taekwando branşında elde ettiği başarılar ve bu branşta açtığı spor okullarıyla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün, bu alandaki yükselişi ilerleyen dönemde de devam edeceğe benziyor. İlçenin farklı bölgelerinde her yaş gurubuna yönelik spor okulları açan ve bu okullarda yetişen sporculara kulüp takımları bünyesinde yarışma imkanı sunan Şehitkamil Belediyespor Kulübün ilerleyen dönemlerde de müzesini birbirinden farklı kupa ve madalyalarla süslemesi bekleniyor.




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *