ANASAYFA arrow right Güncel

Siirt’e gönül köprüsü kuruldu

Siirt’e gönül köprüsü kuruldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.50
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.50
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep’ten Siirt’e gönül köprüsü kurdu. Yaptığı hizmetlerle Gaziantep’te vatandaşın gönlünde taht kuran, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Siirtlilerinde gönlünü fethetti.
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep’ten Siirt’e gönül köprüsü kurdu. Yaptığı hizmetlerle Gaziantep’te vatandaşın gönlünde taht kuran, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Siirtlilerinde gönlünü fethetti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının yürüttüğü, "Gaziantep-Siirt Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi" kapsamında Siirt’te düzenlenen iftar programına katıldı. Şahinbey Belediyesi’nin kardeşi olan Siirt Belediyesi ile birlikte düzenlenen programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti İl İlçe teşkilatları ve meclis üyeleri katıldı.
Düzenlenen organizasyonun önemine vurgu yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “ Bu gün sizlerle bizleri bir araya getiren, Gaziantep-Siirt Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi’ni organize eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin’e, Siir İl Başkanımıza, Siirt Belediye Başkanımıza ve Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve emeği geçen herkese gönülden şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hamdolsun bugün Siirt’imizde güven ve huzur içerisinde Ramazan orucunu tutuyoruz. Gönlümüz arzu ediyor ki sadece Siirt ve Türkiye’mizin 81 ilinde değil Müslümanların yaşadığı bütün coğrafyalarda insanların olduğu her yerde huzur, barış, güven ve istikrar olsun. İnsanlar gönül rahatlığıyla işlerini gördükleri gibi, hayatlarını idame ettirdikleri gibi ibadetlerini de dualarını da yapa bilsinler” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *