Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin ve Esnaf Konut Yapı Kooperatifinin Genel kurulları yapıldı. Mali genel kurulda üyelere gelir-gider bilgisi verilirken, seçimli genel kurulda yapılacak konutlarla ilgili bilgi verildi.
Genel kurulun divan başkanlığına Ali Bayram Sarıca seçilirken, divan kâtipliğini İsmail Göğebakan ve Hacı Deveciler üstlendi. Toplantıda 18 maddelik gündem oy birliğiyle kabul edildi.
Kooperatif Başkanı Mustafa Kemal Güneş, genel kurulda yaptığı konuşmada Kuzeyşehir'de kurulması planlanan yeni sanayi sitesi hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Bölgenin hızla geliştiğine dikkat çeken Güneş, “Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Kuzeyşehir’i cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.
Gaziantep S.S. KÜSGET Esnaf Konut Yapı Kooperatifi’nin seçimli Genel Kurulunun 1. divan başkanlığına Av. Mehmet Serkan Ergün 2. Divan başkanlığına Hamit Savcı, Divan katipliğini ise Kemal Yıldız, Raşit Özkan, Anıl Gövce yaptı. Yapılan genel kurulda Gündem de 16 madde üyelerinin oylarıyla kabul edildi.
Başkan Mustafa Kemal Güneş üyelere bilgiler vererek, “Bağlarbaşı’nda yapılacak 2+1 ve 3+1 toplam 600 konutun hakkında bilgiler verdi. Şehirde en güzel yer aldık burası ekolojik bir yer olacak yüksek binalar olmayacak sadece 5 katlı binalar olacak. Gazikonut ile yapacağız burası gelişen bölge bu Bölgeye büyük bir AVM yapılacak burası ticaret merkezi olacak inşallah temmuz ayında temeli atacağız buranın değeri artacak genel kurulumuz hayırlı olsun” diyerek üyelerin sorularını da tek tek cevapladı.
Gaziantep S.S. KÜSGET Esnaf Konut Yapı Kooperatifi’nin yönetim kuruluna, Mustafa Kemal Güneş, Mehmet Özpolat, Abdülkadir Arıkan, Mehmet Argın, İbrahim Halil Bunat, Mükerrem Demir, Duran Özaslan, Ender Sönmez ve Murat İfraz seçildi.
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2025 / 13.26
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2025 / 13.26
İlginizi Çekebilir
40 yıl önce okullarda tuvalet varmış!
#Güncel / 13 Mayıs 2026
Üretimin merkezindeki çiftçi güçlendirilmeli
#Güncel / 13 Mayıs 2026
Aradan geçen yıllara rağmen acımız azalmadı, derinleşti
#Güncel / 13 Mayıs 2026
Kiralık daireler elde kaldı
#Güncel / 13 Mayıs 2026
GESOB’un yeni Başkanı Ünal Akdoğan
#Güncel / 13 Mayıs 2026
Konkordato başvurularında sistem değişti
#Güncel / 13 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
